Δες το περιεχόμενο
PERFECT NAILS GREECE 👌
PERFECT NAILS GREECE 👌

Τρόποι Αποστόλης-Πληρωμής

Τρόποι Αποστολής

Εντός Αττικής

Τα περισσότερα προϊόντα αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη μέρα , με την συνεργαζόμενη εταιρεία courier.

Τα έξοδα αποστολής με Courier είναι 4 ευρώ μέχρι 2 κιλά .Γιά κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1 ευρώ.

Με αγορές πάνω από 39 ευρώ είναι δωρεάν οι αποστολές

Εκτός Αττικής

Η αποστολή γίνεται με courier (1-2 εργάσιμες) 

Τα έξοδα αποστολής με Courier  είναι 4 ευρώ μέχρι 2 κιλά . Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1 ευρώ.

Με αγορές πάνω από 39 ευρώ είναι δωρεάν οι αποστολές

ΠΡΟΣΟΧΗ!: Για δυσπρόσιτες περιοχές η παραλαβή γίνεται από το κοντινότερο ταχυδρομείο 

Aντικαταβολή

2.50 ευρώ. Δυνατότητα χρήσης κάρτας φόσον ο κούριερ διαθέτει POS και δεν έχει πρόβλημα σύνδεσης.


Εκτός Ελλάδας

Αποστολές εκτός Ελλάδας ειναι δυνατόν να πραγματοποιηθούν κατόπιν τηλεφωνικής συννενόησης η μέσω email στο info@beauty-full.com.gr

Τρόποι Πληρωμής

Έχετε στη διάθεσή σας 3 τρόπους πληρωμής:

Αντικαταβολή

Tα προιόντα έρχονται μέσω της εταιρείας courier που συνεργαζόμαστε και εσείς πληρώνεται το αντίτιμο τη στιγμή της παραλαβής με επιπλέον χεώση 2.50 ευρώ.

Πιστωτική Κάρτα

Αν διαθέτετε πιστωτική κάρτα Visa,MasterCard,Diners Club , μπορείτε να τη χρησιμοποιείσετε με ασφάλεια μέσα από την φόρμα παραγγελία μας. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών γίνεται με την βοήθεια της Everypay και καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας.

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών πληρωμών, η EveryPay είναι αδειοδοτημένο Ίδρυμα Πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος (αρ. απόφασης 280/3/23-7-2018 ΦΕΚ Β 3010/25-7-2018), και διαχειρίζεται με ασφάλεια στοιχεία συναλλαγών πληρωμών με κάρτες, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτες. Η Everypay είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ασφάλειας διαχείρισης συναλλαγών με κάρτες (PCI DSS), και υπόκειται σε περιοδικούς ελέγχους από εξειδικευμένη συμβουλευτική εταιρία. Όλες οι υπηρεσίες της Everypay γίνονται μέσα από ασφαλείς συνδέσεις με πιστοποιητικά 256 bit SSL. Η EveryPay υποστηρίζει επίσης τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας 3D Secure, μία επιπρόσθετη δικλίδα ασφαλείας για κάρτες VISA & MasterCard. Ο Πληρωτής τότε θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον προσωπικό του μυστικό κωδικό, για να ολοκληρώσει με επιτυχία την συναλλαγή.


Κατάθεση μετρητών σε λογαριασμό τραπέζης

Εαν δεν είστε κάτοχος πιστωτικής κάρτας μπορείτε να μας καταθέσετε χρήματα για τις παραγγελίες σας σε έναν από τους λογαριασμούς της εταιρείας Beauty-full.gr.

Συννεονηθείτε τηλεφωνικά μαζί μας στο 210 2770002 για το ακριβές ποσό με τα έξοδα αποστολής πριν κάνετε την κατάθεση σας.

1. EUROBANK                        IBAN GR9402600260000970202207636

2. VIVAWALLET                        IBAN GR1870100000000218728707662


Μετά την κατάθεση των χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εταιρεία Beauty-full στέλνοντας email στο info@beauty-full.com.gr για να μας γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση.

Αλλιώς μπορείτε τηλεφωνικά η μέσω fax στο   : 210 2770002 

Τοποθεσία

Αθήνας 20 & Δέρκων, Νέα Ιωνία, Αθήνα, 14231